På hjemmesiden benyttes der alene
cookies for at forbedre din oplevelse.
Læs om dataindsamling og laugets
Persondatapolitik i afsnitter Om Lauget
Laugsarrangementer / Arrangementer 2019

Arrangementer 2019

Årets arrangementer 2019

indledtes traditionen tro med Nytårskoncerten med Promenadeorkestret.
 
Herefter Rigsrådsgilde d. 18. februar med optagelse af nye grander, beretning om året der gik og om laugsladens beholdning, ind imellem afbrudt af laugssange. Senere efter den gode middag i hotelrestauranten var der foredrag om Svenskekrigene 1657 - 60.
 
I foråret blev dette d. 8. maj fulgt op med Grande Inge Aasmuls billedforedrag om proprietærgården Lykkens Gave, der lå tæt ved Klovtoftekrydset.
 
Der blev også til en solrig sommertur d. 28. juni, med besøg på Mosede Fort med fremvisning og frokost med måske landets bedste stjerneskud på Mosede havn.
 
En del Grander overværede fredag d. 16. august operaen Carmen i Opera Hedeland. Der blev indledt med Meyers picnickurv i VIP teltet ved søen, hvor operachefen introducerede os til operaen.
 
Den store sensommertur gik søndag d. 1. september med bus til Humlemagasinet på Fyn. Her fik vi indledningvis fortalt lidt om magasinets tilblivelse og historie, fik herefter tid på egen hånd til at se bl.a. den helt særlige kongerække dukkesamling.
Dagen sluttede med kaffe og Prinsesse Marie lagkage til Sigfred Petersen sange.
 
Efteråret stod på Grandeaften i Kabinettet, optagelse af nye grander, laugssange, noget godtøl, den sædvanligt gode middag, denne gang serveret ved bordet og afsluttende med foredragt 'Hjælp, jeg skal til Afrika'.
 
Vi sluttede året med en julesamling på Blåkildegård d. 26. november, hvor Grande Lars Spatzek fortalte om samlingen af LA Ring malerier. Aftenen sluttedes af med Glühwein og ønsket om en god jul og et godt nytår.
 
 
 
 
Corfitz Ulfeldt Lauget, Webmaster & Ceremonimester Erik Hvidtfeldt Hansen  | erik.hvidtfeldt@webspeed.dk